skip to Main Content
Menu
072 737 02 17 (van 09.00 uur -17.00 uur)

De HugoHopper bussen rijden door Heerhugowaard om leden van Vervoersvereniging Heerhugowaard te vervoeren naar een bestemming in Heerhugowaard.

Tarieven

Voor slechts € 12,50 per jaar bent u lid van Vervoersvereniging Heerhugowaard. Een enkele rit kost € 0,50 voor leden.

Routes en tijden

De HugoHopper bus rijdt van maandag tot en met zaterdag middels een lijndienst van 9.00 tot 17.30 uur. Er zijn vier verschillende routes door Heerhugowaard.

Wilt u meereizen met de HugoHopper lijndienst?
Ga dan bij een halte staan of langs een straat waar de bus doorheen rijdt. Steek uw hand met daarin uw ledenpas op als u de HugoHopper bus (witte bus met blauw logo erop) aan ziet komen rijden. Na het instappen betaalt u een kaartje van € 0,50. Dit kaartje is geldig voor een reis in één richting, een ‘enkeltje’. Met het kaartje kunt u ook overstappen bij winkelcentrum Middenwaard, waar alle bussen op hetzelfde tijdstip vertrekken. U heeft dus altijd een goede aansluiting bij het overstappunt.

passagier pasje

De reisregels

Er zijn reisregels van toepassing op uw lidmaatschap van de Vervoervereniging Heerhugowaard en gebruik van de HugoHopper.

Maak een proefrit!

Wist u dat u op verzoek een proefrit kunt maken met de HugoHopper? Op ons kantoor kunt u een gratis ‘Probeer-een-keer-kaart’ halen.

Als u dat wil, kan een van onze vrijwilligers meerijden om u uit te leggen hoe het reizen met de HugoHopper werkt.  Neem hiervoor contact op met ons kantoor: tel 072-737 02 17

Aan deze proefrit zijn geen kosten verbonden.

Back To Top
×Close search
Zoeken