skip to Main Content

Deur-tot-deur vervoer rijdt op afspraak binnen de gemeentegrenzen van Heerhugowaard en Langedijk, naar het ziekenhuis in Alkmaar en ook naar diverse (zorg)locaties in aangrenzende gemeenten.

Tarieven
Voor slechts € 15,- per jaar bent u lid van Vervoersvereniging Heerhugowaard. Een enkele rit met rolstoelbus of -auto in Heerhugowaard kost € 1,- voor leden (vanaf 1 januari 2022 zijn de kosten € 0,20 per km met een minimum van € 1,40). Als u een rit heeft aangevraagd, wordt deze geregistreerd en maandelijks achteraf in rekening gebracht. Dit gebeurt door middel van een automatische incasso.

Ja, ik wil nu lid worden

Samen reizen
Als u samen wilt reizen met het deur-tot-deur vervoer, dan is dat ook mogelijk.  Neemt u iemand mee die geen lid is, dan worden de ritkosten automatisch bij u in rekening gebracht.  Kunt u alleen met begeleiding reizen, dan reist de begeleider gratis mee.

Beschikbaarheid
Ons deur-tot-deur vervoer rijdt van maandag tot en met zaterdag. Wilt u hier gebruik van maken? Neem dan contact met ons op.

Minimaal 1 werkdag van tevoren reserveren
Bel minimaal een (werk)dag van tevoren met ons kantoor om uw deur-tot-deur vervoer te reserveren.

Bel: 072  737 02 17

De reisregels
Er zijn reisregels van toepassing op uw lidmaatschap van de Vervoervereniging Heerhugowaard en gebruik van de HugoHopper.

Bekijk de reisregels
Hugohopper Chauffeur
Back To Top
Zoeken