skip to Main Content
Menu

Vacature coördinator (24 uur)

Vervoersvereniging Heerhugowaard is opgericht in april 2010. In 2018 reden er bijna 30000 passagiers met ons mee. Onze diensten bestaan uit de 1. HugoHopper met een lijndienst, deur-tot-deur vervoer en groepsvervoer en 2. Buurtbus Heerhugowaard-Langedijk. Om dat te realiseren werken bijna 180 vrijwilligers met veel enthousiasme in functies als chauffeur, wagenpark- en kantoormedewerker. Iets waar we trots op zijn! De vrijwilligers vormen een belangrijk maatschappelijk kapitaal voor de vereniging. Zij zijn van wezenlijk belang voor de uitvoering van het werk, zijn een exponent van burgerparticipatie en zijn een belangrijke link naar de lokale samenleving.

Vervoersvereniging Heerhugowaard vervult een belangrijke functie voor de mobiliteit van de inwoners van Heerhugowaard en in het bijzonder voor de participatie van ouderen en mensen met een beperking. De vereniging en de activiteiten worden gefinancierd uit contributies, ritopbrengsten, sponsoring, fondswerving en subsidie van de gemeente Heerhugowaard.

Bij vervoersvereniging Heerhugowaard zijn wij per 1 juli 2019 op zoek naar een

Coördinator 24 uur per week

Wat ga je doen?
Je gaat werken in een organisatie met veel enthousiaste collega’s. Als coördinator werk je samen met 2 beroepskrachten en bijna 180 vrijwilligers. Het is een veelzijdige functie, waarin je verantwoordelijk bent voor de werkzaamheden die door de vrijwilligers worden uitgevoerd, zodanig dat dit bijdraagt aan het realiseren van onze doelen en het gezond uitbouwen van onze vereniging. Deze werkzaamheden bestaan o.a. uit roosterplanning, ritplanning, routecoördinatie, wagenparkbeheer werving en inwerken van nieuwe vrijwilligers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor ICT, actieve promotie via social media en een correcte uitvoering van de financiële administratie.

Je bent het visitekaartje en aanspreekpunt voor de vrijwilligers en weet mensen te boeien, binden en behouden. Er wordt verwacht dat je een coachende, begeleidende en motiverende rol vervult. Je adviseert en ondersteunt de vrijwilligers daar waar nodig en levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en uitvoering van het verenigingsbeleid.

Wie ben jij?
Onze unieke organisatie maakt je nieuwsgierig en wakkert je ambitie aan. Het maatschappelijke werkveld in combinatie met het verder bouwen aan de organisatie trekt je aan. Je hebt affiniteit met logistiek en in het bijzonder vervoer. Je communicatieve en sociale vaardigheden zijn sterk ontwikkeld en je HBO werk- en denkniveau ondersteunen je hierbij.

Je bent dynamisch, enthousiast, je kunt goed luisteren, mensen overtuigen en je hebt een positieve grondhouding. Je hebt kennis en ervaring met betrekking tot dienstverlening op een breed terrein, je bent oplossingsgericht en een plan- en organisatietalent, je hebt lef, bent daadkrachtig en werkt zorgvuldig.

Waar kun je op rekenen?

We bieden je een afwisselende en uitdagende positie binnen een organisatie die ambitie heeft en waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Daarnaast bieden wij je: 

  • Jaarcontract met uitzicht op vast contract
  • Salaris conform CAO Welzijn FWG 8
  • Pensioenregeling
  • Eindejaarsuitkering
  • Scholingsmogelijkheid

Enthousiast?
Wacht niet langer met reageren en solliciteer door een motivatie brief en een actueel curriculum vitae per e-mail te sturen aan tineke.ackerman@hugohopper.nl

Heb je vragen over de functie en/of de selectieprocedure? Neem dan contact op met Tineke Ackerman (manager) tel: 072-7370217. Algemene informatie kun je vinden op onze website www.hugohopper.nl

De vacature sluit 15 mei a.s. De selectiegesprekken zijn op dinsdag 28 mei gepland. Bij benoeming vragen wij je een verklaring omtrent gedrag (VOG).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Back To Top
×Close search
Zoeken