skip to Main Content

WAT OOK BELANGRIJK IS OM TE WETEN!

ONDER BEGELEIDING MEERIJDEN KAN OOK?
Als u niet zelfstandig gebruik kunt maken van de HugoHopper, bieden wij u de mogelijkheid dit onder begeleiding te doen. Dit moet aangevraagd worden via kantoor. De begeleid(st)er gaat gratis mee op uw lidmaatschapskaart. Uiteraard betaalt u zelf wel de rit. Als u hier meer over wilt weten, bel dan ons kantoor (7370217).

UW HUISDIER MEENEMEN?
Het is toegestaan kleine huisdieren mee te nemen in de bus. Voorwaarde is wel dat het dier op schoot vervoerd kan worden of in een daarvoor bestemde dierenkooi.

UW BUGGY, ROLSTOEL OF ROLLATOR KAN OOK MEE?
De rollator, rolstoel of buggy kan door de chauffeur achter in de bus geladen worden. Deze moet wel inklapbaar zijn.

REIZEN OP PROEF
Op verzoek kunt u een proefrit maken met de HugoHopper. Een vrijwilliger rijdt dan met u mee en legt u uit hoe reizen met de HugoHopper werkt. Aan deze proefrit zijn geen kosten verbonden.

 

KIJK REGELMATIG OP ONZE WEBSITE!
Raadpleeg onze website www.hugohopper.nl voor de juiste informatie over de HugoHopper. Bijvoorbeeld wijzigingen in routes zijn hier altijd snel te vinden. Ook als de weersomstandigheden het niet toelaten om te rijden, wordt dit gemeld op de site. Maar ook allerlei andere informatie over de Vervoersvereniging kunt u hier vinden. Dus kijk regelmatig op onze site dan bent u altijd volledig geïnformeerd!

Back To Top
×Close search
Zoeken