skip to Main Content

Stap 1:  Word lid van Vervoersvereniging Heerhugowaard
Om gebruik te kunnen maken van de HugoHopper dient u lid te zijn van Vervoersvereniging Heerhugowaard. Om lid te kunnen worden moet u inwoner van Heerhugowaard zijn. Een jaarlidmaatschap bedraagt € 12,50 per jaar (vanaf januari 2020 € 15,-).

Lees meer over het lidmaatschap

Stap 2: Ontvang uw HugoHopper pas
Na aanmelding en betaling van het lidmaatschap ontvangt u uw persoonlijke HugoHopper pas. Met uw HugoHopper pas kunt u reizen met onze diensten. Uw pas moet u tonen aan de chauffeur. Zorg daarom dat u deze pas altijd bij zich heeft als u met de HugoHopper wilt reizen.

Stap 3: Reis mee in Heerhugowaard!
Wilt u meereizen met de HugoHopper lijndienst? Ga dan bij een halte staan of langs een straat waar de bus doorheen rijdt. Steek uw hand met daarin uw ledenpas op als u de HugoHopper bus (witte bus met blauw logo erop) aan ziet komen rijden. Na het instappen betaalt u een kaartje van € 0,50. Dit kaartje is geldig voor een reis in één richting, een ‘enkeltje’. Met het kaartje kunt u ook overstappen bij winkelcentrum Middenwaard, waar alle bussen op hetzelfde tijdstip vertrekken. U heeft dus altijd een goede aansluiting bij het overstappunt.

Bekijk de routes en de tijden

Voorbeeld:

Stel, u woont in Heerhugowaard de Noord en wilt uw familielid in de Stad van de Zon bezoeken. U stapt in de Noord in en koopt een kaartje voor € 0,50. Bij Winkelcentrum Middenwaard stapt u over op de route naar de Stad van de Zon. U hoeft dan geen nieuw kaartje te kopen. Als u terugreist van uw familielid in de Stad van de Zon naar uw huis in de Noord, moet u wel een nieuw kaartje kopen voor € 0,50. Daarmee kunt u weer overstappen bij Winkelcentrum Middenwaard.

Rollator, buggy en/of boodschappen kunnen mee

Heeft u een rollator of buggy? Of wilt u boodschappen meenemen? Dat kan in de HugoHopper. Als u wilt, kan onze chauffeur u helpen met in- en uitstappen en het in- en uitklappen van uw rollator of buggy.

Wilt u dat de chauffeur u helpt met het tillen van uw bagage? Zorg dan dat uw bagage niet zwaarder is dan 15 kg.

Back To Top
×Close search
Zoeken