Vacature coördinator

Wie ben jij?
Onze unieke organisatie maakt je nieuwsgierig en wakkert je ambitie aan. Het maatschappelijke werkveld in combinatie met het verder mogen uitbouwen van de organisatie trekt je aan. Je hebt affiniteit met logistiek en in het bijzonder vervoer. Je communicatieve en sociale vaardigheden zijn sterk ontwikkeld en je HBO werk- en denkniveau ondersteunen je hierbij.

Je bent dynamisch en enthousiast, je kunt goed luisteren, mensen overtuigen en hebt een positieve grondhouding. Je hebt kennis en ervaring met betrekking tot dienstverlening op een breed terrein, je bent oplossingsgericht en een plan- en organisatietalent. Je hebt lef, daadkracht en werkt zorgvuldig in goede afstemming met de beroepskrachten en de vrijwilligers. Naast deze talenten vind je het leuk om de vereniging actief te promoten op social media en de website, je schrijft makkelijk en je stijl is duidelijk en uitnodigend.

Wat ga je doen?
Je gaat werken in een unieke organisatie. Als coördinator werk je samen met 2 beroepskrachten en ruim 130 vrijwilligers. Een veelzijdige functie, waarin je verantwoordelijk bent voor de realisatie van de werkzaamheden door de vrijwilligers: routecoördinatie, roosterplanning, werving en selectie, inwerken, administratie, verslaglegging, zodanig dat dit bijdraagt aan het gezond uitbouwen van onze organisatie en het behalen van de organisatiedoelen.

Je bent het visitekaartje en aanspreekpunt voor de vrijwilligers en weet mensen te boeien, binden en behouden. Er wordt van je verwacht dat je een coachende, begeleidende en motiverende rol vervult. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de werving en selectie van vrijwilligers, PR en communicatie, kwaliteit van onze dienstverlening, continuïteit van de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden en realisatie van trainingsbehoeften.

Je adviseert en ondersteunt de vrijwilligers daar waar nodig en levert een actieve bijdrage aan het ontwikkelen van het verenigingsbeleid.

Waar kun je op rekenen?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die ambitie heeft en waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Daarnaast bieden wij je:
• Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract op basis van 24 uur
• Salaris conform CAO Welzijn FWG 8
• Pensioenregeling
• Eindejaarsuitkering
• Scholingsmogelijkheden

Enthousiast?
Wacht dan niet langer met reageren en solliciteer door motivatie en een actueel curriculum vitae per e-mail te sturen aan tineke.ackerman@hugohopper.nl

Heb je vragen over de functie en/of de selectieprocedure? Neem dan contact op met Tineke Ackerman (manager) tel: 072-7370217.

De vacature sluit 15 september a.s. De selectiegesprekken zijn op donderdag 20 september gepland. Bij benoeming vragen wij je een verklaring omtrent gedrag (VOG).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.