VRIJWILLIGER WORDEN BIJ DE HUGOHOPPER?

Vervoersvereniging Heerhugowaard vervult met de vervoersdiensten van de HugoHopper een belangrijke functie voor de mobiliteit van de burgers van Heerhugowaard en in het bijzonder voor de participatie van ouderen en mensen met een beperking.  Met veel enthousiasme werken onze vrijwilligers als chauffeur, wagenpark- en kantoormedewerker. Vorig jaar reden er ruim 27000 passagiers mee met de lijndienst, deur tot deur vervoer en groepsvervoer. Daar zijn we trots op en de komende vijf jaar willen we onze organisatie verder professionaliseren en de dienstverlening uitbreiden.

Bent u klaar voor een nieuwe uitdaging en lijkt het u leuk om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Bent u maatschappelijk betrokken, collegiaal en een teamspeler?     

Bekijk hier een video over groepsvervoer
                          

Wij zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers:
Chauffeurs deur tot deur vervoer
Chauffeurs groepsvervoer
Chauffeurs lijndienst
Medewerker wagenpark


Wij bieden leuk en zinvol werk in een prettige werkomgeving met dankbare passagiers. Er zijn veel zaken geregeld voor onze vrijwilligers. Dat is wel zo fijn.

  • Goed verzekerd. Mocht er iets gebeuren tijdens uw vrijwilligerswerk, dan kunt u aanspraak maken op de WA-verzekering die wij voor u verzorgen.
  • Infobulletin en Hopperjournaal. Zo blijft u op de hoogte van onze ontwikkelingen.
  • Kerstattentie.
  • Feest. We organiseren ieder jaar, als blijk van waardering, een feest en een nieuwjaarsreceptie voor onze vrijwilligers. Het moment om collega’s te ontmoeten en een gezellige avond te beleven.
  • Een gratis lidmaatschap. Als vrijwilliger bij HugoHopper rijdt u kosteloos met onze lijndienst
  • Trainingen/cursussen betreffende Vriendelijk – Stipt – Veilig rijden en rolstoelvervoer

 
Bent u de vrijwilliger die iets wil doen voor  Heerhugowaarders? Sluit u dan aan bij ons team en stuur een e-mail met  motivatie naar info@hugohopper.nl

De HugoHopper kan vrijwilligers geen onkostenvergoeding bieden.