-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vertrouwen in de HugoHopper

Wethouder Monique Stam heeft vorige week namens de gemeente Heerhugowaard een nieuw meerjarenovereenkomst met vervoersvereniging HugoHopper ondertekend. Het gaat om een meerjarenovereekomst voor 2017 tot en met 2020. Deze overeenkomst legt de intentie vast om in samenwerking met andere betrokken partijen duurzaam uitvoering te geven aan de vaste lijndiensten van de HugoHopper en aan het vervoer op afroep.

Wethouder Monique Stam geeft aan: "We zijn erg blij hoe het met de HugoHopper gaat. De organisatie blijft constant in ontwikkeling, is heel dienstgericht en houdt goed een vinger aan de pols in de samenleving." (De Koerier 30 november)

Geweldig nieuws voor al onze vrijwilligers, leden en passagiers!

                                                                                                                                                              1-12-2016
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vernieuwde lijndiensten HugoHopper per 1 augustus 2016

De lijndiensten van vervoersvereniging HugoHopper rijden zes dagen per week, vier routes door heel Heerhugowaard. Om de routes voor onze passagiers actueel en efficiënt te houden hebben wij gekeken naar vraag en aanbod. Met deze informatie hebben wij gemeend de vier routes te moeten aanpassen. Deze veranderingen zullen op maandag 1 augustus 2016 ingaan.

De wijzigingen zijn als volgt:

Rode Route:

De kerk in het Kruis en de Omring komen te vervallen.
AC Op 't Landtplantsoen wordt alleen op de heenweg gereden.
Zowel de Zuidwijkring als ook de Huygenhoekring worden helemaal rond gereden.

Groene Route:

De rit langs de Raatstede vervalt (Dolomiet). 
Nieuw is de route Smaragd, Jade, Diamant, Smaragd.
De rit langs de Mediamarkt vervalt, in plaats daarvan slaan we eerder links af en gaan we door de Berlageweg.

 

Oranje Route:

Roland Holstlaan komt te vervallen.
Ahornlaan, Goudenregenlaan, Rozenlaan en Eikenlaan komen te vervallen.
In plaats daarvan rijden we over de Esdoornlaan direct naar de Olmenlaan en Hortensialaan.
Korte Dreef vervalt, wel rijden we vanaf de Beukenlaan direct naar de Middenweg.

 

Blauwe Route:

Altonweg en Leliehofstraat vervalt.
We rijden via de Noord door tot het einde van de Middenweg (richting Verlaat) en keren op het terrein van de firma Snijder.
Terugweg via de Plaetmanstraat, Torenburgstraat en Rozenhoutstraat naar de Middenweg.

 

Voor alle routes geldt dat er om 17.00 uur alleen wordt gereden van Middenwaard naar de eindhalte!

Wij vertrouwen erop met deze routewijzigingen onze leden en passagiers nog beter van dienst te kunnen zijn.

                                                                                                                                                           18 juli 2016
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Feestdagen 2016

Onze vervoersdiensten rijden tijdens de feestdagen niet op:

Woensdag 27 april, Koningsdag
Donderdag 5 mei, Hemelvaartsdag
Maandag 16 mei, 2e Pinksterdag

                                                                                                                                                             18 april 2016

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Feestdagen

 

Onze vervoersdiensten rijden rond en tijdens de feestdagen als volgt:


Zaterdag 5 december tot 17.00 uur

Donderdag 24 december tot 17.00 uur

1e Kerstdag gesloten

2e Kerstdag gesloten

Donderdag 31 december tot 17.00 uur

Vrijdag 1 januari 2016 gesloten


Wij wensen u fijne feestdagen toe!

                                      26 november 2015

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Horizon College doneert alle HugoHoppers een geweldig diner!

 

Donderdag 1 oktober was het dan zover. Door het donateurschap van Horizon College bij stichting De Waaier, werd ons een jaar geleden een etentje aangeboden voor ons 5-jarig bestaan. Om 17.00 uur werden alle HugoHoppers keurig ontvangen in de hal voor het restaurant en zij kregen direct een drankje aangeboden door de gastvrouwen/heren. Vanaf 17.30 uur konden we plaatsnemen in het prachtige L'Estaurant dat voor deze gelegenheid als een 3-sterren restaurant was opgemaakt. Goede drankjes, een heerlijk buffet met als afsluiting een fruitig toetje maakten deze avond voor iedereen er één om niet snel te vergeten. Nogmaals dank aan alle leerlingen van de koksopleiding en de opleiding Gastheer/Gastvrouw van het Horizon College. Dank aan Gormet Schoolcatering, College van Bestuur en de afdeling Horeca van het Horizon College voor deze sponsoring. Het was voortreffelijk!


      

L'estaurant is geopend van ma t/m do van 12.00 uur – 13.30 uur en van 17.30 uur – 20.00 uur, vrijdags van 12.00 uur – 13.30 uur. Reserveren is nodig, T 072 54 76 202 of mail naar lestaurant@horizoncollege.nl .

                                                                                                                                                       8 oktober 2015
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HugoHopper viert 5-jarig bestaan!!!

De aftrap is op zondag 23 augustus waar je ons tegenkomt in het Wielerevenement "Tour de Waard" in Heerhugowaard. Op verschillende tijden kom je onze bus tegen in de reclamekaravaan. We begroeten u graag!!


foto van Vervoersvereniging HugoHopper.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HugoHopper aanwezig op de Nachtmarkt


Op 3 juli is er weer een Nachtmarkt in Heerhugowaard. En daar is deze keer de HugoHopper bij.

Op het Coolplein, Horecaboulevard en Stadsplein zullen vele gezellig verlichte kramen aanwezig zijn. De nachtmarkt wordt omringd door terrasjes en restaurants waar de bezoeker kan genieten van een hapje en drankje. Om daarna weer verder te shoppen over de nachtmarkt. In augustus 2014 werd de nachtmarkt bezocht door ruim 10.000 bezoekers. De markten beginnen om 18.00 uur en eindigen rond 00.00 uur.

Kom gerust langs bij onze kraam op het Stadsplein! Het HugoHopper promotieteam staat voor u klaar. 
                                                                                                                                                      29 juni 2015     

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kom in de Kas” samen met de Hugohopper

Op zaterdag 11 april 2015 is er “Kom in de Kas” dag in Heerhugowaard ’t Kruis. Een aantal glastuinbedrijven zetten dan hun deuren open en dit geeft ons een kijkje in de keuken bij diverse tuinders.

Naast de vele bloemen, planten en teelttechnieken die te zien zijn, zijn er op alle locaties diverse activiteiten voor jong en oud.

Bij Amigo Plant komt de “bloemen en planten”- columniste van weekblad Margriet, kunnen jongeren brandweeractiviteiten oefenen bij Jonker Flowers en zijn op de andere locaties springkussens, en een zweefmolen aanwezig. Maar het belangrijkste is dat we voor u prachtige bloemen en planten hebben staan in onze kraampjes. U bent van harte welkom!

De bedrijven die de deuren openen zijn: 

· Amigo Plant, Vetplanten en Kalanchoë

· Eminent Orchid; snij Cymbidiums

· Klaver Lily; Lelie’s

·Jonker Flowers; Tulpen, Lelie, Iris en Pioenroos

De HugoHopper zal op deze dag met een speciale directe lijnbus rijden naar de verschillende glastuinbedrijven. Vanaf 10.00 uur rijdt de eerste bus vanaf standplaats Middenwaard en dan elk heel uur, de laatste vertrekt om 15.00 uur. Alleen met uw ledenpas kunt u meerijden en gratis mee! Mocht u samen met een familielid of kennis mee willen reizen die niet lid is, kan deze persoon een dagkaart kopen voor € 1,50.

Voor vragen of meer informatie bezoek de website : www.komindekas.nl


                                                                                                                                                     23 maart 2015

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------HugoHopper aanwezig op Zorgmarkt in de Raatstede

 

Zaterdag 21 maart ZORGMARKT in De Raatstede!

De landelijke week van Zorg & Welzijn wordt in Heerhugowaard afgesloten met een Zorgmarkt op zaterdag 21 maart a.s. van 14.00 - 17.00 uur in woonzorgcentrum De Raatstede, Dolomiet 2.

U vindt onder één dak de volgende zorg gerelateerde bedrijven: De Pieter Raat Stichting, Thuiszorg Pieter Raat, Woonwaard, Evean, Rutgers Hoortechniek, Magentazorg (Actiezorg en Behandelzorg), Hugo Hopper, Sportservice Heerhugowaard, Het Sociaal Plein (Gemeente Heerhugowaard), Humanitas, Visio, Care Middenwaard (voorheen ouderenwinkel), MET, Wonen Plus Welzijn, GGZ NHN, Rode Kruis, PCOB, de Zonnebloem en Gouden Dagen Heerhugowaard.

Deze middag biedt u de gelegenheid om meer te weten te komen over een organisatie waarvoor u belangstelling heeft. Maar u kunt bijvoorbeeld ook een kijkje nemen achter de schermen van het woonzorgcentrum, uw bloeddruk of -suiker laten meten, het gehoor laten testen, een ritje op de duofiets maken, genieten van een heerlijke mini high tea, etcetera. Er is die middag voldoende te zien en te beleven. De toegang is gratis en de koffie staat voor u klaar. U bent van harte uitgenodigd!

                                                                                                                                                    9 maart 2015

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wij zoeken twee enthousiaste bestuursleden

De Vervoersvereniging Heerhugowaard vervult met de busdiensten van de HugoHopper een belangrijke functie voor de mobiliteit van de burgers van Heerhugowaard; en in het bijzonder voor de participatie van ouderen en mensen met een beperking. De HugoHopper is een dynamische organisatie en staat landelijk bekend als voorbeeldproject voor andere gemeenten. Bij de vereniging zijn meer dan 120 vrijwilligers werkzaam ondersteund door 3 medewerkers in deeltijd.

De HugoHopper viert dit jaar haar 5-jarig bestaan. Het aantal leden is inmiddels gegroeid tot 1200. Naast de vaste buslijnen bieden we groepsvervoer en deur tot deur vervoer aan. In 2014 zijn 25.000 passagiers vervoerd.

 

Van het bestuurslid wordt verwacht dat hij of zij een creatieve bijdrage levert aan het ontwikkelen van de visie en de strategie van de vereniging. In het bijzonder wordt een bijdrage verwacht op het terrein van PR/communicatie of ICT.

 

WIJ zoeken:

Een enthousiast en creatief bestuurder met de volgende kwaliteiten:

 • kennis van PR/communicatie of ICT

 • ervaring in aansturen van een organisatie, stichting of vereniging

 • affiniteit met vrijwilligerswerk

 • in staat om strategie en beleid mee voor te bereiden en toezicht te houden op de uitvoering

 • onafhankelijk, kritisch, betrouwbaar en integer kunnen opereren

 • goed in teamverband kunnen werken

 • HBO+ niveau

 • ongeveer 8 – 16 uur per maand beschikbaar

 

Wij bieden:

Een uitdagende bestuursfunctie (vrijwillig) in een enthousiaste vereniging met de mogelijkheid mee te denken en te bouwen aan de ontwikkeling en uitbreiding van onze activiteiten in het belang van de mobiliteit van alle Heerhugowaarders.

 

HOE REAGEREN:

Als u geïnteresseerd bent en meer wilt weten over deze functie kunt u bellen met de voorzitter Frans Steenstra: M 06 11 728 624. U kunt ook mailen naar fm.steenstra@hotmail.com. Uw reactie ontvangen wij graag vóór 1 februari 2015.

                                                                                                                                              8 januari 2015

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vanaf 5 januari starten de lijndiensten van de HugoHopper 30 minuten eerder!

De HugoHopper blijft in ontwikkeling. Om de lijndiensten interessanter te maken voor meer Heerhugowaarders zal de HugoHopper per maandag 5 januari 2015 vroeger rijden. Dit betekent instappen van maandag tot en met vrijdag vanaf de eindpunten richting Middenwaard. Wij denken hiermee te voldoen aan de wens van passagiers om vroeger afspraken te kunnen maken bij bijvoorbeeld huisartsenpraktijken/fysiotherapeuten, maar ook forenzen zien wij graag aansluiten.

Per lijndienst:

Oranje route: Krusemanlaan (start 08.26 uur)

Blauwe route: Torenburgstraat/Rozenhoutstraat (start 08.29 uur)

Rode route: Zuidwijkring thv C. van Renneserf (start 08.25 uur)

Groene route: Hemelboog Binnen/Brandpunt (start 08.28 uur)

Het vroeger starten past bij de innovatie van de lijndiensten van de HugoHopper. Er wordt onderzocht of huidige routes op hoofdlijnen in stand moeten blijven of juist met wijzigingen efficiënter kunnen worden ingezet. De pilot geldt niet voor de zaterdag en duurt tot 1 mei 2015.
Voor meer informatie en of ideeën over de innovatie van onze lijndiensten neem contact op met Gijsbert van Weelden, projectleider, email gijsbert.van.weelden@hugohopper.nl.

                                                                                                                                              16 december 2014

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Chauffeurs HugoHopper willen stipt en veilig rijden

De HugoHopper vervoert wekelijks ongeveer vierhonderd passagiers. Het bestuur van de HugoHopper wil dat dat stipt en veilig gebeurt. De honderdtwintig vrijwillige chauffeurs kregen de afgelopen weken dan ook een opfriscursus: hoe vervoer ik mijn passagiers Vriendelijk, Stipt en Veilig.

De HugoHopper rijdt met vier lijnbussen door de wijken van Heerhugowaard. Daar komen ze veel drempels tegen. Met een beetje stuurmanskunst en ingehouden snelheid hoeft dat geen ongemak voor de passagiers op te leveren. Met ervaren chauffeurs achter het stuur ervoeren de vrijwilligers aan den lijve hoe het voelt als die drempels niet nauwkeurig en met rustige snelheid worden genomen. Dat was voor sommigen toch wel een eye-opener. ‘Wij zitten op een comfortabel verende stoel met een stuur in onze handen. Achterin de bus op een harde stoel voelt dat toch anders.’ Maar het ging niet alleen over drempels.

Op tijd rijden is een groot goed bij de HugoHopper. Dat wordt door de passagiers ook als een groot pluspunt genoemd, blijkt uit eerdere enquêtes. Toch komen er nog wel eens klachten binnen dat de bus te vroeg bij een halte weggaat. De chauffeurs hebben een tijdentabel. Gewoon even op kijken en wachten bij een halte als je een paar minuten te vroeg bent, werd de chauffeurs voorgehouden.

En zo was er in de verschillende workshops ook aandacht voor het onderhoud van de bussen, de communicatie zowel onderling als met passagiers en de invloed van het rijgedrag op slijtage van onderdelen. De workshops zijn door de chauffeurs als zeer prettig ervaren en de HugoHopper blijft doorgaan met bewustwording via scholing en workshops.

 

                                                                                                                                                        13 november 2014

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Deur tot deur vervoer nu nog uitgebreider en voor maar 1 euro per rit!

Vervoer op afspraak en van voordeur naar voordeur (D2D) voor slechts 1 euro per rit! Een klantvriendelijke, goedkope en comfortabele manier van reizen voor leden van vervoersvereniging de Hugohopper die niet in staat zijn om van de lijndienst gebruik te maken. Bent u slecht ter been of anderszins beperkt in uw mobiliteit en hecht u aan uw onafhankelijkheid? Wij helpen u graag van A naar B. Van maandag tot en met vrijdag brengen onze chauffeurs u overdag naar bijvoorbeeld de huisarts, een vriendin, het winkelcentrum of het buurthuis op de door u gewenste tijden.

Net als bij de inmiddels in Heerhugowaard ingeburgerde lijndiensten wordt dit vervoer ook geheel verzorgd door vrijwilligers. De chauffeurs zijn speciaal getraind om mensen met een beperking, veelal in de mobiliteit, extra te begeleiden. De chauffeur helpt bij het in- en uitstappen en begeleidt u eventueel tot aan de voordeur. Uiteraard geldt dit ook bij het gebruik van een rolstoel of andere hulpmiddelen. Onze vervoersmiddelen zijn speciaal aangepast voor het vervoeren van mensen in een rolstoel. We beschikken inmiddels zowel over een rolstoelbus als een caddy en kunnen daarom onze service en diensten uitbreiden m.i.v. 6 oktober. Het kantoorteam staat voor u paraat om te kijken hoe we uw vervoerswens kunnen verwezenlijken. Uiteraard vraagt een zorgvuldige planning tijd. Ritten dienen dus ook minimaal een dag van tevoren te worden aangevraagd.

Wilt u meer informatie over deze vorm van vervoer en weten of u daarvoor in aanmerking komt, aarzelt u dan niet contact met ons op te nemen met ons kantoor (072-7370217). U wordt dan teruggebeld door de coördinator of diens plaatsvervanger.

Wij hopen u te mogen verwelkomen als nieuwe passagier!

 

Het D2D-team                                                                                                                                           14 oktober 2014

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ook de HugoHopper aanwezig op de jaarmarkt van 15 september Centrumwaard!

Op maandag 15 september kunt u ons vinden op de Bickerstraat met een stand en onze nieuwe vervoersauto (Caddy). U bent welkom om met ons een kopje koffie te drinken. Graag tot maandag!
                                                                            11 september 2014
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Routewijziging lijndiensten per 18 augustus 2014


Vanaf maandag 18 augustus rijden drie van onze lijndiensten nieuwe routes. Het gaat om de lijndiensten Rood, Blauw en Oranje. U kunt de nieuwe tijdstabellen vanaf 18 augustus vinden in de bus, website of op het kantoor van de HugoHopper, Middenwaard 127.
Wij denken met deze aanpassingen goed aan te sluiten op wensen van onze leden en daarbij de inwoners van Heerhugowaard nog meer van dienst te zijn.
                                                                                                                                                    15 augustus 2014 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HugoHopper verkozen tot winnaar Rabobank Best Practice Lokale Kracht

Ruim 400 vrijwilligers en professionals op het gebied, van wonen, welzijn en zorg, maar ook diverse gemeenten ontmoetten elkaar afgelopen vrijdag 23 mei in Theater De Vest in Alkmaar. Tijdens het symposium Lokale Kracht, georganiseerd door Stichting WonenPlus Noord-Holland, werd goed duidelijk welke mogelijkheden er zijn om langer thuis te kunnen wonen als bewoners, ondersteuners en professionals de ruimte krijgen om ideeën te ontplooien.

Dit bleek al uit de vele inzendingen die binnenkwamen voor de wedstrijd Rabobank Best Practice Lokale Kracht 2014. De beste 10 initiatieven waren genomineerd door een onafhankelijke vakjury en presenteerden zich op de inspiratiemarkt tijdens het symposium. Als meest vernieuwende idee op het gebied van wonen, zorg en welzijn viel de Hugohopper uit Heerhugowaard als winnaar uit de bus. Het project is een prachtig voorbeeld hoe met bijna uitsluitend vrijwilligers een professionele organisatie opgebouwd kan worden die van groot nut is voor de bevolking: betaalbaar vervoer. De HugoHopper is gestart in 2009, op initiatief van ouderenbonden en diverse andere betrokken organisaties.

Andere veelbelovende projecten Samen Koken en Dorpsontmoetingsplek ’t Veld gingen met respectievelijk een tweede en derde prijs naar huis. Logeerhuis Merakel ontving een aanmoedigingsprijs. Merakel is een mooi voorbeeld hoe ouders het heft in eigen hand nemen om hun kind met een meervoudige handicap zoveel mogelijk thuis te kunnen opvoeden.

Aanleiding

Door de aankomende veranderingen en geplande bezuinigingen voor alle burgers die ondersteuning nodig hebben, leven er veel vragen bij het publiek. Hoe kunnen burgers hun zelfstandigheid behouden? Wat verandert er door de WMO? Gaan gemeenten en verzekeraars alle bezuinigingen één op één doorvoeren? Betekent minder geld ook minder aanbod? Over deze en veel andere vragen werd gesproken tijdens het symposium Lokale Kracht.

Geslaagd symposium

Na een bijzondere opening door Hans van Amstel, directeur WonenPlus Noord-Holland, deelde voormalig tophockeyer Teun de Nooijer zijn visie op Lokale Kracht met het publiek. Tijdens het Politiek Forum onder leiding van oud-politica Femke Halsema volgenden interessante discussies. De middagsessie werd ingevuld met Krachtsessies: Samenkracht, Lokale Kracht, Kwetsbare burgers, Slimmere zorg, vrijwilligers en mantelzorgers en Ontwikkelingen op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Gedurende het gehele symposium presenteerden diverse relevante organisaties op het gebied van wonen, welzijn en zorg zich op de Inspiratiemarkt
                                                                                                                                                              26 mei 2014
 

Gezocht: Overtuigende Verkoper

(vrijwilliger, 10-12 uur per maand)

HugoHopper is op zoek naar medewerkers die willen aansluiten bij de PR-Commissie van de vervoersvereniging. De leden van de PR-Commissie houden zich bezig met de externe communicatie, sponsoring, folders, advertenties, informatiebijeenkomsten en meer. De PR-Commissie initieert, informeert en voert waar nodig uit. Momenteel bestaat de commissie uit vier leden met aansturing van de Coördinator PR.

Een belangrijke taak voor de nieuwe medewerker zal zijn de sponsoring. Het benaderen van toekomstige nieuwe sponsors binnen Heerhugowaard. Het laten zien van de vele mogelijkheden om reclame te verkrijgen via onze bussen en daarbij de maatschappelijke betrokkenheid niet uit het oog verliest.

Functie-eisen

 • goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden
 • creatief en enthousiast
 • goede netwerker
 • organisatievermogen
 • zelfstandig kunnen werken

Wat we te bieden hebben

 • zinvolle taak

 • werken in een organisatie waar veel inwoners van Heerhugowaard erg blij mee zijn

 • gratis lidmaatschap van de vereniging als u woonachtig bent in Heerhugowaard

 • ambitieuze, enthousiaste vereniging, positieve sfeer

 • contact met de vrijwillige chauffeurs

 • ondersteuning van management

 • ruimte voor je talent, eigen ideeën, de organisatie is nog jong en veel is nog in ontwikkeling

 • inschatting aantal uren is 10-12 uur per maand

Interesse?

Voor meer informatie neem contact op met de Coördinator PR, Ilona Pieterse via T 072 737 02 17 of mail je motivatie naar ilona.pieterse@hugohopper.nl

                                                                                                                                                              5 mei 2014

 

HugoHopper zet haar deuren voor u open op zaterdag 15 maart!

Een kijkje nemen in de keuken van de HugoHopper? Bezoek ons op onze open dag tijdens de Kindermaand van het Winkelcentrum Middenwaard op Zaterdag 16 maart 11.00 uur - 16.00 uur.

De HugoHopper is er voor iedereen, dus voor jong én oud!. Daarom sluiten wij graag aan tijdens de Kindermaand en hebben we activiteiten op verschillende plekken.  Natuurlijk staat een van onze bussen klaar om even een kijkje te nemen en als kind eens achter het stuur te zitten. Daarnaast staan wij met een HugoHopper- stand op het Parelhofplein (voor Halfords) en ook staan de deuren van ons kantoor op de Middenwaard 127 voor u open.

 

Kinderen staan die dag bij ons centraal. Onze ballonnenartiest Sjaak de Piraat vermaakt de kinderen met zijn ballonnencreaties. ook zijn in onze stand kleurplaten en kleurstiften beschikbaar en kunnen kinderen met hun mooiste kleurplaat kans maken op een prijs. Voor gezinnen is er zelfs een gratis dagkaart beschikbaar om kennis te maken met het gemak van de HugoHopper. Kortom, genoeg aanleiding om ons te bezoeken!

 

De koffie staat voor u klaar! Tot zaterdag 15 maart!

                                                                                                                                                               10 maart 2014
 

Ledenvergadering Vervoersvereniging Heerhugowaard

De leden van de  Vervoersvereniging Heerhugowaard  zijn uitgenodigd voor een Algemene Ledenvergadering.  Deze vergadering wordt  gehouden op donderdag 23 januari 2014, 1800 uur in het restaurant van Univé,  M.de Klerkweg 1 in Heerhugowaard.  Een geldig  lidmaatschapspasje is vereist om aan deze vergadering deel te nemen.

Een belangrijk agendapunt zal zijn het voorstel tot aanpassing statuten.

                                                                                                                                                               3 januari  2014

Steeds meer Heerhugowaarders stappen in de HugoHopper!

Het gebruik van de lijndienstbussen van de HugoHopper wordt steeds groter. De inwoners van Heerhugowaard weten de bussen steeds beter te vinden. Onze toenemende naamsbekendheid  zorgt elk jaar voor een groeiend aantal passagiers. Een paar leuke HugoHopper weetjes:

 • De HugoHopper heeft dit jaar al bijna 17000 leden vervoerd.
 • Dat zijn ruim 350 passagiers gemiddeld per week.
 • Middenwaard  is de meest bezochte halte zowel om op te stappen als om uit te stappen.
 • De HugoHopper heeft  zo'n 125 vrijwilligers, waarvan 110 chauffeurs.
                                                                                                                                                               13 december 2013

Reizen op proef

Wij ontvangen signalen dat er mensen zijn die wel graag mee willen met de HugoHopper maar niet precies weten hoe het werkt. Om deze mogelijke passagiers tegemoet te komen hebben wij "REIZEN OP PROEF" geintroduceerd: onder begeleiding maakt u een oefenritje! U kunt deze oefenrit ook maken zonder speciaal doel. Om dit te regelen neemt u contact op met het kantoor (tel: 7370217) van de HugoHopper of u stapt er gewoon even binnen (Middenwaard 127).


 

Deur-tot-deur vervoer

De HugoHopper is gestart met een pilot deur-tot-deur vervoer. Na afloop van deze pilot  zal op  basis van de resultaten van de evaluatie verder worden besloten.

Zie voor meer informatie de pagina Deur-tot-Deur vervoer.